×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

walles damlag Violet inbjudna till onlinetävling

1
En ny upplaga av onlinetävlingen har flera svenskor i sig.
Den fjärde upplagan av onlineturneringen Tradeit League FE Masters inleds om en vecka med flera svenskor tävlande.

Bland de inbjudna lagen hittar vi Team Violet, som nu spelar under organisationen Elite Klan, Dennis "walle" Wallenbergs CS-satsning. Laget har inga svenska spelare, men coaches av svenska Rasmus “Mupplo” Berglund.

Zainab "zAAz" Turkie spelar som del av Imperial Female, vilket just nu rankas som en av världens bästa damlag. Vi finner även Emma "Emmsan" Mattsson i Ence Athena och Julia "juliano" Kiran i BIG Equipa. Ninjas in Pyjamas damlag NIP Impact är också del av tävlingen, men laget saknar svenska spelare. EYS Clan, en svensk gräsrotsorganisation, deltar även i tävlingen.

Turneringen har en prispott på 4000 dollar (~40 000 kronor), av vilket vinnaren tar hem 3000 dollar. Tävlingen är schemalagd att börja den 19:e juli och avslutas två dagar senare med final den 21:a juli.

Artikelbild: walle/X och Team Violet/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..