×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zAAz uppmärksammas på topplista över damspelare i världen

2
Zainab "zAAz" Turkie har haft en framträdande roll under våren.
Inför vårsäsongen bytte den svenska stjärnan Zainab "zAAz" Turkie lag från G2 Esports till Team Pigeons. Under våren har laget radat upp starka resultat och bland annat kvalat till de internationella LAN-finalerna av ESL Impact.

Trots att zAAz är ny i laget har hon minst sagt varit en bidragande faktor till Pigeons framgångar, något som statistiken också visar. När Reddit-användaren Away_Active7903 sammanställde en lista över vilka damspelare som noterats för högst HLTV-rating hittills under året återfinns zAAz i toppen.

De översta fyra platserna abonneras av spelare från det amerikanska laget Flyquest Red. Att just dessa spelare återfinns i toppen är knappast någon överraskning då laget dominerat på den nordamerikanska scenen under året.

Bland de europeiska spelarna är zAAz dock tvåa på listan. Med en genomsnittlig HLTV-rating på 1,25 över 48 spelade kartor är 32-åringen världens sjätte högst rateade damspelare bakom Natus Vinceres polska spelare Wiktoria "vicu" Janicka.

Se hela listan:
Top rated women Players of 2024 so far
byu/Away_Active7903 inGlobalOffensive

Artikelbild: Fredrik Nilsson/Dreamhack och Michal Konkol/Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..