×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zAAz och juliano tvingades dela på sig: "Hade inget val"

1
De svenska stjärnorna ville fortsätta spela tillsammans.
Om Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie fått bestämma själva hade de fortsatt spela i samma lag även efter G2 Esports. Det berättar zAAz i en intervju med CS-sajten HLTV.

I intervjun får zAAz frågan om sin relation med juliano och hur det varit att anpassa sig till att inte längre vara lagkamrater. Det är då som zAAz avslöjar att de två svenskorna, som var lagkamrater i både Counter-Strike och Valorant under åren 2014—2023, ville fortsätta att spela tillsammans.

— För det första, om jag ska vara ärlig så var det inte planen från början att vi skulle delas. Jag vill inte gå in på detaljer, men vi hade inget val. Vi var tvungna att hitta våra egna lag och det respekterade vi, säger zAAz i intervjun.

Även om radarparet inte längre spelar för samma lag är deras relation fortsatt stark utanför servern.

— Oavsett vad är Julia en av mina bästa vänner. Jag har känt henne i 10 år och vi har till och med samma tatuering. Vår relation kommer aldrig att förändras, säger zAAz.

— Det är bara annorlunda nu eftersom du inte kan prata om CS på samma sätt eftersom vi är i olika lag, men jag kommer alltid att heja på henne, hon kommer att heja på mig. Vi har fortfarande bra kontakt. Hon är som en syster för mig.

zAAz och juliano återvände till CS-scenen i början av 2023 efter att ha dominerat Valorant-scenen tillsammans i G2 Esports. Inför årets vårsäsong delade de på sig och zAAz representerar numera Imperial Esports medan juliano spelar för BIG.

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och Pressbild/G2
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..