×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: Han blir smooyas första lagkamrat i nya femman

1
Den före detta Bad News Eagles-spelaren tar plats i Into The Breachs nybygge.
Den brittiska organisationen Into The Breach har avslöjat den andra pusselbiten i sitt lagbygge. Under måndagen presenterades den kosovanska in-game leadern Dionis "sinnopsyy" Budeci som lagets andra nyförvärv i sin ombyggnation.

Sedan tidigare har ITB presenterat Owen "smooya" Butterfield som den första spelaren i organisationens nya CS-lag. Nu får smooya alltså sällskap av den före detta Bad News Eagles- och Guild Esports-spelaren som gjort sig ett namn genom att kvala till tre Majors tillsammans med en femma bestående av fem kosovanska spelare.

Into The Breach misslyckades att kvala till vårens Major i Köpenhamn och valde därefter att disbanda sitt CS-lag för resten av säsongen. Inför hösten har organisationen annonserat att man vill göra en comeback och väntas presentera resterande spelare i femman i närtid.

Into The Breach är nu:
Owen "smooya" Butterfield
Dionis "sinnopsyy" Budeci


Artikelbild: Pressbild/Fnatic och Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..