×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

smooya hittar nytt hem - blir del av Into The Breach

1
Den brittiska organisationen har värvat Owen "smooya" Butterfield som första spelaren i den nya linan.
Into The Breach imponerade alla när laget nådde kvartsfinalen i Blast Majorn i Paris 2023. Laget har dock inte lyckats nå samma av spel igen, och efter endast ett år var samtliga spelare i laget bänkade eller bortsålda. Organisationen släppte alla spelare för knappt fyra månader sedan, men nu påbörjar Into The Breach en reformation med fem nya spelare i hopp om att nå samma nivå som tidigare linor.

Den brittiska organisationen meddelade igår via X att den välkända AWP-spelaren Owen "smooya" Butterfield blir den första pusselbiten i laget. Britten har tidigare spelat med Freddy "KRiMZ" Johansson i Fnatic och spelade senast som inhoppare för Forze i senaste säsongen av ESL Pro League.

"Resan börjar nu. Tack till ITB för att ni välkomnade mig med öppna armar och till mina framtida lagkamrater för att ni tror på vår vision. Och självklart också till er som stöttar mig, utan er skulle detta vara omöjligt", skriver Smooya på X.

24-åriga britten är hittills den enda spelaren i laget, men fler spelare förväntas annonseras inom kort. I en kommentar till CS-sajten HLTV säger organisationens ägare Sam "SlayTheMinotaur" Macdeonio att "laget vi har satt ihop är fucking sjukt, och Smooya är den första pusselbiten i det pusslet".

Into The Breach är nu:
Owen "smooya" Butterfield


Artikelbild: Kim Andersson/Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..