×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Media: jks nära comeback — uppskriven för Team Liquid

2
Australiensaren ser ut att spela Blast Premier Fall Groups med Team Liquid.
Den australienska CS-stjärnan Justin "jks" Savage har inte spelat professionell CS sedan november förra året då han bänkades av G2 Esports. Sedan dess har det varit relativt tyst kring honom.

Nu verkar det dock som att 28-åringen kan vara nära en comeback. Enligt uppgifter till CS-sajterna HLTV och Dust2.us är han uppskriven för Team Liquid i Blast Premier Fall Groups som startar om knappt tre veckor.

Sajterna skriver dessutom att laget har skrivit upp den polska AWP-doldisen Roland "ultimate" Tomkowiak och den danska coachen Torbjørn "mithR" Nyborg. Detta tyder på att lagets stjärnspelare Russel "Twistzz" Van Dulken kommer att axla rollen som in game-leader, något som det tidigare har ryktats om.

Blast Premier Fall Groups arrangeras mellan 26 juli och 4 augusti i den danska huvudstaden Köpenhamn. Bland lagen som deltar finns Ninjas in Pyjamas och Gamerlegion, som gör sitt första framträdande med lagets senaste tillskott Erik "ztr" Gustafsson.

Team Liquid under Blast Premier Fall Groups:
Justin "jks" Savage
Keith "NAF" Markovic
Russel "Twistzz" Van Dulken
Roland "ultimate" Tomkowiak
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis

Torbjørn "mithR" Nyborg (coach)

Artikelbild: Kalle Strögrem
Videokälla: Starladder/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..