×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Team Liquid-stjärnan berättar om sin form: "Mitt spel är inte värdigt mitt lag"

1
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis har haft en tuff vårsäsong i Team Liquid.
Den lettiska CS-stjärnan Mareks "YEKINDAR" Gajinskis har tillsammans med sitt lag Team Liquid haft en tuff vår. Trots flera storvärvningar inför säsongen har laget inte levt upp till förväntningarna.

Den 24-årige letten har varit en av spelarna som kritiserats för sitt spel. Nu delar han med sig av sina tankar kring sin egen prestation under vårsäsongen

— Jag förstår fans som är arga över min form. Mitt spel är inte värdigt mitt lag och mig själv, säger Yekindar i en intervju med Erik "shoke" Shokov enligt CS-sajten HLTV.

Han berättar även att han tog inspiration från Danil "donk" Kryshkovets och Ilya "m0NESY" Osipov för att försöka hitta formen igen. Men när det var dags för LAN-turneringar var det något som inte fungerade.

— Jag började spela mycket Faceit för att jag tänkte "m0NESY spelar mycket där, donk också, det bör jag också att göra". Det var fantastiskt och jag kände mig bra när jag var på Faceit, sedan åker jag på en turnering och börjar övertänka, säger Yekindar och fortsätter:

— När du suger ett tag börjar du tro mindre på dig själv. Dessa mikroögonblick när du bestämmer dig för att gå eller inte gå, speciellt med mina roller, de gör skillnad. När du tänker för mycket tappar du självförtroendet, börjar spela sämre och det blir en oändlig cirkel av misstro mot dig själv.

För snart tre veckor sedan valde Team Liquid att bänka Casper "cadiaN" Møller. Det har även ryktats om att att Felipe "skullz" Medeiros kan vara påväg bort från laget.

Team Liquids femma nu:
Keith "NAF" Markovic
Russel "Twistzz" Van Dulken
Felipe "skullz" Medeiros
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis

Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..