×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Officiellt: cadiaN presenterad för Team Liquid

1
Den danska stjärnan har nu officiellt presenterats för sitt nya lag.
Efter flera veckor av transferrykten står det nu klart att den danska in-game leadern och AWP-stjärnan Casper "cadiaN" Møller kommer att spela för Team Liquid framöver. Under onsdagskvällen presenterades dansken för sitt nya lag genom ett inlägg på X.

cadiaN är den senaste i raden av flera nyförvärv i Liquid som under hösten byggt om sin femma från grunden. Tidigare i veckan har Liquid presenterat den brasilianska riflern Felipe "skullz" Medeiros samt hans landsman Wilton "zews" Prado som lagets nya coach.

Med nyförvärven har Liquid nu nästan återigen en komplett femma. Den sista pusselbiten i Liquid väntas bli Russel "Twistzz" Van Dulken som lämnat världsettan Faze Clan.

De senaste tre åren har cadiaN representerat Heroic och under den tiden har han blivit i princip synonym med den norskägda organisationen. Under sina år med laget lyckades cadaiN leda laget till bland annat två Blast Premier-segrar samt en vinst i ESL Pro League vårsäsongen 2021.

Under 2023 har Heroic radat upp flera starka resultat och i perioder varit världens högst rankade CS-lag. När Heroic i början av oktober beslutade att bänka och transferlista cadiaN var det därför många som blev överraskade över beslutet.


Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/Team Liquid
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..