×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds dominerar - går vidare till ny final

1
Svenskarna har hittills spelat sju finaler i år och har vunnit varenda en.
Svenskarna i Johnny Speeds fortsätter imponera trots att laget nyligen tappat stjärnspelaren Jonas "Lekr0" Olofsson. Under söndagen spelade laget i onlinetävlingen United21 Leagues upper-bracket final mot det polska laget lajtbitexe och tog då hem en trygg 2-0-vinst i en imponerande insats från samtliga svenskar.

Matchen inleddes på polackernas kartval Mirage och såg till en början jämt ut. Första halvleken slutade 6-6, men svenskarna satte i andra växeln på T-sidan och lyckades vinna sju av de kommande åtta rundorna. Kartan avslutades därmed 13-7, med William "draken" Sundin och Olle "spooke" Grundström som serverns bästa spelare.

På Johnny Speeds kartval, Anubis, gick det inledningsvis bättre. Vid första halvlek hade svenskarna en trygg 8-4 ledning, och lyckades därefter stänga matchen 13-7 med fem raka rundvinster. Denna gång var det Kalle "Ro1f" Johansson som toppade scoreboarden med 22 frallor.

Sverige Johnny Speeds
Ro1f, draken, spooke, chawzyyy, bobeksde

Polen lajtbitexe
Frontsiderr, suonko, ZEMO, pelle, PeTeRoOo

Svenskarna går därmed vidare till onlinetävlingens final med chansen att ta hem 6000 dollar (~ 60 000kr) och årets åttonde guldmedalj. I finalen möter de vinnaren av lajtbitexe och det nyformade laget Revenant. Finalen är schemalagd att spelas på tisdag klockan 10:00.

Artikelbild: Fragbite och Johnny Speeds/X
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..