×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ZywOo om att vara kändis: "Jag gillar inte uppmärksamheten"

1
Mathieu "ZywOo" Herbaut är en världskänd CS-spelare, men föredrar att stanna bakom kulisserna.
Mathieu "ZywOo" Herbaut har utnämnts till världens bästa CS-spelare tre gånger och är återigen en favorit att vinna det ärade priset i år. Men i en intervju med CS-sajten HLTV som publicerades under veckan berättar den franska stjärnan att han inte gillar uppmärksamheten:

– Ibland njuter jag av att folk inte känner till mig, men det är inte möjligt längre. Det är inte som att jag inte gillar att vara kändis, men jag gillar att vara någons skugga. Jag föredrar om någon är framför mig och gillar inte att prata på scen, berättar ZywOo i intervjun.

Lagkamraten Dan "apEX" Madesclaire fyller oftast rollen som lagets huvudperson, men ögonen hos fansen faller ändå på ZywOo, särskilt i viktiga matcher. Tidigt i karriären blev Zywoo kändför att vara en blyg spelare, trots sitt storspel. Vissa kritiker menar att ZywOo presterar betydligt sämre i viktiga matcher, särskilt om något stort står på spel. 24-åringen menar dock att han är lugn när han väl är i servern:

– När jag spelar känner jag inget. Jag vet vad jag gör och har alla nycklar för att spela bra. Att prata framför någon, då är jag rädd, för då kan jag göra misstag.

I intervjun diskuterar även ZywOo sin position i laget och att lagkamraterna ser honom som en vän snarare än en ledare:

– Jag bryr mig inte om att vara en stjärna i laget, för i slutändan så är vi alla vänner. De ser mig som Mathieu Herbaut, inte som ZywOo. Det är därför jag gillar dem. Varje gång jag ser dem le så blir jag glad, förklarar ZywOo.

Nästa gång vi får se ZywOo och Team Vitality är i den saudiarabiska turneringen Esports World Cup, som är schemalagd att sätta igång den 17:e juli.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..