×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är årets bästa CS-spelare hittills

1
HLTV fortsätter sin 14-åriga tradition att utse världens bästa spelare.
CS-sajten HLTVs topp 20-rankning över världens bästa spelare började 2010. Under åren har CS-legendarer som Filip "NEO" Kubski, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Olof "olofmeister" Kajbjer vunnit det ärade priset. HLTV fortsätter traditionen i år igen och har nu bekräftat vilka tre spelare som hittills är årets bästa.

De tre spelarna är de ryska stjärnorna Danil "donk" Kryshkovets och Ilya "m0NESY" Osipov samt fransmannen Mathieu "ZywOo" Herbaut.

Att donk är en av världens bästa spelare är ingen nyhet. 17-åringen tog världen med storm när han och laget Team Spirit vann IEM Katowice 2024, där donk hyllades som turneringens bästa spelare. Deras senaste turneringsvinst var i helgen, då laget vann Blast Spring Final i London. Återigen krönades donk till turneringens bästa spelare.

m0NESY är G2 Esports AWP-spelare och har ledde laget till vinst i årets IEM Dallas. Med förändringar i laget på gång finns det potential för G2 Esports att vinna fler turneringar under andra halvåret.

ZywOo behåller sin starka form även i år. 23-åringens lag Team Vitality har hittills inte vunnit någon turnering i år, men ZywOo erhöll priset som turneringens bästa spelare i förra säsongen av ESL Pro League, trots förlust mot Mouz i finalen.


Artikelbild: Fragbite, Stephanie Lindgren/PGL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..