×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Team Liquid spelaren om sin förra lön: "Kunde få 100 000kr i månaden"

1
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis berättar om proffsspelarnas skyhöga löner.
I en intervju med den ryska CS-youtubern Erik Schokov delade Team Liquid-spelaren Mareks "YEKINDAR" Gajinskis med sig om hur lönen fungerade i hans föredetta lag Virtus.pro, och att det som mest kunde bli 10 000 dollar (~ 103 000 kr) i månaden.

— Det berodde på hur bra vi spelade. Var vi bäst i världen fick vi 10 000 dollar i månaden. I snitt var det kanske 5000 dollar, berättar YEKINDAR i intervjun

Att spelare får ofattbart höga löner är inget nytt. Den franska CS-profilen Sebastien "KRL" Perez avslöjade att G2-stjärnan Nikola "NiKo" Kovač tackade nej till 85 000 euro (~ en miljon kronor) när han nobbade Falcons Esports. Angående toppspelare som Mathieu "ZywOo" Herbaut och Oleksandr "s1mple" Kostyliev berättar YEKINDAR:

— Jag tror inte på rykten att ZywOo tjänar 100 000 dollar i månaden. De är värda runt 60 000 dollar. Men det beror på marknaden och ekonomin hos organisationen. Nu när partnerligor försvinner i 2025 kan det bli annorlunda.

Angående sin lön i sitt nuvarande lag Team Liquid berättar spelaren:

— Det är hemligt, men den är inte allt för hög. Inte mer än 10 000 dollar. Jag är nöjd med min lön och tycker inte att jag får för mycket betalt, berättar YEKINDAR.

YEKINDARs lag Team Liquid pågår nu en reformation av laget efter att laget bänkade dess AWPer och in-game leader Casper "cadiaN" Møller och ryktas bänka Felipe "skullz" Medeiros. Vilka spelare som kommer att bli YEKINDARs nya lagkamrater är ännu okänt, men enligt CS-profiler är Kaike "kscerato" Cerato och Roland "ultimate" Tomkowiak av intresse för laget.

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..