×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Segersviten fortsätter för Johnny Speeds — vinner Dust2 Masters

2
Johnny Speeds besegrade Young Gods i finalen.
På söndagen avgjordes den svenska onlineturneringen Dust2 Power Masters. Efter Young Gods seger mot Lilmix i lower bracket-finalen stod det klart att de unga talangerna skulle ställas mot Johnny Speeds i finalen.

Sverige Johnny Speeds
chawzyy, draken, Lekr0, Ro1f, spooke

Sverige Young Gods
Cham, Focus, MaiL09, viz, Wonder

Trots att finalmatchen startade på Young Gods kartval Ancient var det Johnny Speeds som kopplade grepp om matchen. Laget gick till halvtidsvila med ledningen 9—3 och kunde senare stänga kartan med siffrorna 13—9.

Johnny Speeds startade den avgörande kartan Mirage i rasande tempo och var i ledning med 10—2 i halvtid. Young Gods lyckades inte att sätta stopp för Sveriges just nu hetaste lag utan Johnny Speeds vann med 13—5.

Duon Olle "spooke" Grundström och William "draken" Sundin var finalens bästa spelare med sina 45 respektive 43 kills.

Johnny Speeds säkrar därmed sin fjärde raka turneringsvinst och utöver 7 000 kronor i prispengar spelar laget till sig en direktplats till onlineturneringen Skin.Club Summer Cup 2024. Den turneringen spelas mellan 8 och 13 juli och har en prispott på 15 000 euro (cirka 170 000 kronor).

Artikelbild: Esportal/X
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..