×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Stewie2k om kemin i G2: "Ingen njuter av sin tid där"

1
I en intervju med Alex "⁠Mauisnake⁠" Ellenberg pratade inhopparen Jake "Stewie2K" Yip om den dåliga kemin i laget G2.
IEM Dallas 2024 vann överraskandes av G2 Esports som med inhopparen Jake "Stewie2K" Yip lyckades besegra storlagen på plats för att ta hem $100,000 och en plats i turneringen IEM Cologne 2024. Nu, tre veckor efter turneringen, valde inhopparen Jake "Stewie2K" Yip att intervjuas av Alex "⁠Mauisnake⁠" Ellenberg där de pratade om kemin i laget.

"Under den första dagen när jag kom dit för att träna pratade folk med varandra, stämningen var lite stel", berättar Stewie2k i intervjun.



Stewie2k berättar även det känns som att laget är en enmansshow där ingen njuter av sin tid där och att det känns som ett heltidsjobb att spela i G2 Esports. Denna intervju släpptes kort efter att det blev klart attG2 gör förändringar i laget, något som kanske redan under IEM Dallas 2024 var på gång att ske.

Artikelbild: G2 Esports och Carolina "quiethell" Mårtensson
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..