×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Profilen vill se ändringar i svenska topplagen: "Måste tänka nytt"

1
Den svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall avslöjar vilka förändringar han vill se i de svenska topplagen inför hösten.
Vårsäsongen 2024 är mer eller mindre över och för de svenska topplagen har våren bjudit på minst sagt blandade resultat. Under sommaruppehållet öppnas möjligheten för lagen att stuva om i sina femmor inför kommande säsong, något som den svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall verkar anse nödvändigt i vissa av de svenska topplagen.

I en tråd på X berättar Luddie att han skulle vilja se förändringar i flera av Sveriges mest profilerade lag. Ett av lagen som garanterat kommer att ställa upp en något omgjord femma i höst är Eyeballers som ännu inte presenterat vilken spelare som utgör den sista pusselbiten i femman efter att Anton "Sapec" Palmgren lämnat. Enligt Luddie skulle Lilmix-spelaren Alex "poiii" Nyholm Sundgren eller Jonatan "bobeksde" Persson vara tänkbara kandidater för Eyeballers.

"Eyeballers måste tänka nytt, tyvärr stått och stampat. Ett lag som enligt mig borde vara bättre än resultaten visat. Dags att tänka nytt, + poii eller +bob bör vara något. Utifrån känns det som det saknas eld", skriver Luddie om laget.


Ett annat lag som Luddie menar behöver göra ändringar inför hösten är Alliance som han konstaterar varit en besvikelse hittills under 2024. Två eller tre spelarbyten efterfrågas om inte organisationen ska släppa sin femma helt för att istället värva Johnny Speeds.

"Alliance är tyvärr en besvikelse 2024, dags för 2-3 byten. För hög medelålder enligt mig, behövs något nytt. Avid var en stjärnspelare i slutet av CS:GO, tyvärr inte alls hittat sin plats i denna lineup", skriver Luddie och fortsätter:

"Johnny Speeds verkar ha förstått innebörden av att nöta. Lekr0 och draken har inte fler chanser, tycker man ser det! Ser gärna att man håller ihop och inte blandar spelare med andra lag. Alliance har fått ny sponsor, kanske kan de hjälpa till".


Avslutningsvis nämner Luddie också Metizport som efter en stark period under våren valde att stuva om femman mitt under pågående säsong — ett drag som för många fans varit svårt att förstå. Även Luddie är tveksam till förändringarna men vill inte säga för mycket om dem innan organisationens nystöpta femma fått chansen att bevisa sig.

"Uppenbarligen något som inte klickade för att ta sig över topp 30 enligt ledningen. Är tveksam till dessa byten, susp hade förlängt och vips så bänkas han. Jag är försiktig med kritik då jag tycker coach/manager ska ha bäst koll när de ser och hör allt", skriver Luddie.


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Privat
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..