×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Valve arbetar på nytt spel - bjuder in CS-proffs

1
Under flera år har det ryktats att Valve jobbar på ett nytt spel, nu börjar även CS-proffs bli inbjudna till betan.
Efter flera läckta bilder och videoklipp från maj har nu det klargjortsatt Valve jobbar på ett nytt spel: Deadlock. Det bekräftas efter att Valve registrerade spelet som ett av företagets varumärken. Nu har även CS-proffsen Victor "sdy" Orudzhev och Andrii "npl" Kukharskyi blivit inbjudna att delta i den stänga betan. Det rapporterar den ryska CS-sajten Escorenews

Spelet är till skillnad från Counter-Strike ett tredjepersonsspel. Det finns flera olika karaktärer med unika egenskaper och vapen, teleportörer som flyttar spelaren från en del av kartan till en annan, flygande tågrälsar samt mycket mer. Viktigt att poängtera är dock att spelet endast är i beta och att mycket kan ändras innan spelet släpps.

För den som är intresserade i att se fler klipp från spelet har Valve-journalisten Tyler McVicker sammanställt en Youtube-video.

Nu delar den tidigare Natus Vincere-stjärnan sdy på sin Instagram att även han har fått tillgång till spelet. Likaså har även det ukrainska proffset npl fått tillgång till betan.
Bild från sdy:s Instagram story.
Bild från sdy:s Instagram story.


Artikelbild: João Ferreira/ESL och Valve
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..