×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Besvikna CS-spelare kräver större uppdateringar

1
Högljudda delar av spelarbasen fortsätter kräva mer av Valve.
Under natten till onsdagen släppte speltillverkaren Valve en större uppdatering till Counter-Strike 2 där fem nya community-skapade kartor släpptes i spelet. Trots att uppdateringen är den tredje större uppdateringen på lika många månader är flera spelare besvikna, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Enligt sajten ska spelare på sociala medier uttryckt besvikelse över att den senaste uppdateringen inte var så omfattande som vissa av spelarna hoppats på. Eftersom Counter-Strike fyllde 25 år i juni var det många som på förhand hoppades att Valve skulle släppa en ny operation, något man inte gjort sedan september 2021 då Operation Riptide introducerades.

"Den verkliga anledningen till att folk är förbannade är för att det här spelet har varit ute i ett år i princip, det saknar fortfarande det mesta av innehållet från CS:GO", skriver Reddit-användaren ficopalti i ett uppmärksammat svar på en Reddit-tråd om uppdateringen och fortsätter:

"Sedan pushar Valve en uppdatering efter i princip en månad av ingenting som är en copypaste av community-kartor. Den verkliga frågan är vad de har gjort under hela den här tiden? Och det är inte som att den senaste 'stora' uppdateringen var någon banbrytande vansinnigt stor patch heller".

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..