×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska supertalangen tar paus från Counter-Strike: "Behöver lära känna mig själv"

1
Den 15-åriga stortalangen väljer att pausa sin CS-karriär.
Den 15-åriga danska supertalangen Andreas "Sukker" Storgaard tar en paus från Counter-Strike-spelandet. Det meddelar den danska organisationen Sashi Esport i ett inlägg på X.

I inlägget skriver Sashi att Sukker, som spelat i organisationens akademilag under våren och bland annat fick chansen att spela inför publik i Royal Arena under 2022 års Blast Premier Fall Final-showmatch, valt att sluta spela CS.

Till den danska nyhetssajten Dust2.dk säger Sukker att han inte utesluter en comeback på servern men att han nu behöver fokusera på att lära känna sig själv.

— .Jag har länge känt att jag behöver en paus från CS. CS har fyllt större delen av mitt liv i många år, och gett mig många bra timmar, men jag behöver lära känna mig själv som något annat än en CS-spelare, säger han och fortsätter:

— Jag är säker på att det är rätt för mig för från det ögonblick som beslutet togs har jag haft en bra magkänsla. Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda, så jag kan inte säga om jag kommer tillbaka till CS. Just nu behöver jag bara ta reda på mer om mig själv som person och vad mer världen har att erbjuda.


Artikelbild: Sashi/X och Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..