×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Media: Svensk duo på väg till USA

1
De två talangfulla svenska CS-spelarna uppges vara på väg att flytta till USA för att fortsätta sina karriär där.
Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström är nära att skriva på för det amerikanska CS-laget Wildcard. Det rapporterar både den amerikanska och svenska upplagan av CS-sajten HLTV:s nationella sajter Dust2.

Enligt sajterna ska flera källor ha uppgett att de två svenska spelarna plockas in för att ersätta Adam "Grizz" Golden och Keller "SLIGHT" Nilan som båda spelat för Wildcard sedan april förra året. Svenskarna uppges vara på väg att flytta från Sverige till USA för att fortsätta sina karriär där.

21-årige phzy fick sitt stora genombrott som spelare i Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas som han var en del av under åren 2021-2022. Under sin tid i NIP fick han också agera inhoppare för huvudlaget i några månader som ersättare för Nicolai "dev1ce" Reedtz. Efter tiden i NIP lånades phzy ut till Sangal Esports men i slutet av förra året flyttade han till Kina för att representera Rare Atom, ett lag han sedan lämnade i slutet av mars.

Under våren har 19-årige susp representerat det svenska topplaget Metizport men bänkades något oväntat i början av förra månaden. Efter att bänkningen annonserats meddelade Metizport att man sålt susp till en ännu inte namngiven organisation som alltså skulle kunna vara Wildcard.

Om uppgifterna stämmer kan Wildcard ställa upp följande femma:
Peter "stanislaw" Jarguz
Love "phzy" Smidebrant
Josh "JBa" Barutt
Stuart "Sonic" Rayner
Tim "susp" Ångström

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Daniel Sandström
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..