×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangerna säkrar plats i ESEA Advanced

1
Markus "uPE" Johansson och Rasmus "dezt" Nyström har kvalat till nästa säsong av ESEA Advanced.
Vårsäsongen lider mot sitt slut och det gör även säsongens andra ESEA-säsong. I ESEA Advanced har inga svenskar lyckats ta sig till slutspel men i divisionen under, ESEA Main, har svensklaget Viperio säkrat en topp 12-placering.

Laget, där de två svenska talangerna Markus "upE" Johansson Rasmus "dezt" Nyström spelar, toppade tabellen i gruppspelet efter att bara ha förlorat en gruppspelsmatch. I slutspelet har Viperio gått obesegrade och säkrade under måndagen en plats i slutspelets upper bracket-kvartsfinal.

Att Viperio redan nu säkrat en placering bland de tolv bästa lagen innebär att man också får en plats i nästa säsong av ESEA Advanced. Oavsett hur det går i resten av slutspelet har laget alltså redan nått det huvudsakliga målet med deltagandet i tävlingen.

Upper bracket-kvartsfinalen spelas på torsdag klockan 19:00 och Viperio möter då det tjeckiska laget Unity Esports.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..