×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Team Spirits coach: "Vi är hungriga efter fler vinster"

1
Danil "donk" Kryshkovets coach hyllar lagets prestation i en ny intervju.
Förra veckan vann Team Spirit säsongens Blast Premier Spring Final i en övertygande 3-1-seger mot Natus Vincere i finalen. I en intervju med Blast direkt efter matchen berättar lagets coach Sergey "hally" Shavaev om spelarnas fortsatta hunger efter fler vinster.

— Vi är hungriga efter vinster och försöker vårt bästa för att hålla oss sammansatta, vi alla lär oss spel för spel, berättar hally.

Medelåldern i Team Spirit är 21,5 år, vilket är lägre än i många andra lag. På frågan om hur de unga spelarna kan hålla sig sammanhållna i intensiva finaler förklarar hally:

— Det är en process för oss eftersom vår kärna fortfarande är väldigt ung och sh1ro är ny. Det finns fortfarande mycket att lära sig i det avseendet. Vi är dock nöjda med våra framsteg.

Före och efter finalen diskuterades det hur Natus Vincere ska stoppa stjärnspelaren Danil "donk" Kryshkovets. Planen: att två spelare peakar honom samtidigt. Angående frågan hur Team Spirit kan kontra en sådan attack svarar hally:

— donk får bara döda båda, skrattar coachen.

Lagets första match efter sommarpausen blir Esports World Cup, som är schemalagd att börja den 17:e juli.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..