×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

donk och sh1ro visar upp sina favoritskins

1
Vem av Team Spirit-stjärnorna har bäst skin-smak?
Älska eller hata det — skins är för många en stor del av nöjet i att spela Counter-Strike. Att flera proffsspelare, som ägnar merparten av sina liv åt att spela CS, också tycker att skins är en rolig funktion i spelet förvånar knappast och som de flesta andra skin-entusiaster har även proffsen vissa skins de föredrar framför andra.

Nu har Team Spirit-stjärnorna Danil "donk" Kryshkovets och Dmitry "sh1ro" Sokolov berättat vilka skins som är deras favoriter. I ett inlägg på Telegram delade Spirit en post häromdagen där stjärnorna valt ut vilka skins de håller högst.

Både sh1ro och donk föredrar de väldigt populära butterfly-knivarna. donk gillar den röda Doppler Ruby-färgen medan sh1ro föredrar en grön Gamma Doppler Emerald-kniv i sitt inventory. När det kommer till övriga vapen skiljer de sig desto mer åt.

Som AWP-spelare är det kanske inte helt oväntat att sh1ro föredrar AWP-skinet Gungnir medan donk håller M4A1-S-skinet Hot Rod högst bland skinsen för rifles. När det kommer till pistoler håller donk fast vid sitt röda tema och väljer USP-S-skinet Kill Confirmed samtidigt som sh1ro lyfter Deagle-skinet Blaze som sin favorit.Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..