×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelarens önskan: "Vill inte spela med ryssar"

1
Counter-Strike är känt för sina ryska spelare, men vissa tycker att de borde få en egen server att spela på.
Ryssland borde få sin egen server och spelarna borde bli förbjudna från europeiska servrar. Det menar trådskaparen TTeoo som i sin Reddit-tråd "CS should be region restricted so Russians can't play on EU servers" hänvisar till sin upplevelse av ryska spelare som är otrevliga, trollar och inte pratar engelska.

Användaren menar också att ryska spelare ofta har hög ping på europeiska servrar, vilket leder till laggiga matcher. Flera användare i tråden verkar dela samma åsikter:

"Detta är en av anledningarna varför jag slutade spela", skriver användaren omaregb

Andra tycker att trådskaparen drar alla ryska spelare över samma kam, och menar att många ryska spelare inte beter sig på detta vis.

"Jag tycker faktiskt att ryska spelare är mestadels bra och inte otrevliga i min rank. Men de talar inte engelska, vilket är ett problem", skriver niemertweis

"Jag har lärt mig enkel ryska efter att ha spelat med ryska spelare. Du kan bli en vän och behöver inte alltid bli sur på dem. Behandla dem som jobbiga barn", skriver användaren xxdawidosx.

Läs diskussionen här:
(Unpopular opinion) CS should be region restricted so Russians can't play on EU servers
byu/TTeoo incsgo


Artikelbild: Pressbild/Valve och Pressbild/
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..