×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kreativt CS-skin gör succé på Reddit: "Sjukt"

1
Hade du velat se det här unika skinet i spelet?
Det kryllar av kreativa skinkreatörer som skapar nya skins till Counter-Strike. För att ett skin ska slå igenom och få uppmärksamhet av spelarbasen krävs något alldeles extra.

Och något alldeles extra kan man lugnt säga att skinkonstnären KR1ZER delade med sig av när han häromdagen visade upp sitt AK-47-skin PRISM. Det unika skinet ser ut att vara gjort av glas och har effekten att man kan se igenom det — något som fått många spelare att tappa hakan.

På Reddit blev KR1ZER:s tråd snabbt en av veckans mest uppröstade och även om många användare har svårt att se att speltillverkaren Valve skulle implementera skinet i spelet öste de lovord över upphovsmannen.

"Det faktum att detta ens är möjligt är superimponerande, jag tror inte att trådskaparen vill att just detta skin implementeras, jag tror bara att de vill visa att det är möjligt och bygga vidare på detta koncept. Sjuka grejer, det blir spännande att se vad folk gör med detta", skriver bland annat användaren AaayJaayy i en kommentar.

Se skinet på Steam Workshop.

Transparent glass AK-47 | PRISM
byu/KR1ZER inGlobalOffensive

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..