×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Skinkonstnär hyllas för sitt nya kreativa rymdskin

1
Hade du velat se detta skin i Counter-Strike 2?
Att skapa skins till Counter-Strike har blivit en rolig bisyssla för flera kreativa CS-spelare. I veckan uppmärksammades en av dem på Reddit för sin rymdinspirerade M4A4-kreation.

I tråden "I've been working a space/moon themed m4a4 skin, any thoughts or feedback is welcome!" delade skinkonstnären Endrit med sig av bilder på det senaste skin han skapat och bad om feedback från andra användare på forumet.

Responsen blev minst sagt positiv och tråden blev en av veckans mest uppröstade på subredditen r/GlobalOffensive. I kommentarerna uttryckte flera användare en förhoppning om att skinet någon gång kommer att implementeras i Counter-Strike 2.

"Snyggt utförande, ger dig en tumme upp, hoppas att det blir utvalt", skriver användaren baba1776 i trådens mest populära svar.

I've been working a space/moon themed m4a4 skin, any thoughts or feedback is welcome!
byu/rainmakesthedaygood inGlobalOffensive


Det är inte första gången som Endrit uppmärksammas på Reddit för sina kreationer. Förra året gjorde han succé på forumet när han delade med sig av skin-samlingarna Hydro Strike och Porcelain.

Se fler bilder och videos av skinet på Steam Workshop.

Artikelbild: Endrit/Steam Workshop och Skärmbild/Reddit
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..