×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha om sista pusselbiten i Eyeballers: "Har en spelare klar"

1
Robin "flusha" Rönnquist avslöjar att laget redan i princip gjort klart med en spelare till Eyeballers.
Eyeballers har gjort klart med en ny spelare inför nästa säsong. Det avslöjar Robin "flusha" Rönnquist i en intervju med Fragbite.

Enligt flusha har organisationen fokuserat helt och hållet på att hitta en svensk spelare och att man övervägt flera spelare som man också haft diskussioner med.

— Vi har pratat en del om vilken typ av spelare vi vill ha. Obviously satsar vi på den svenska marknaden och vi satsar på yngre människor så det är inte jättestort utbud. Sedan har vi många spelare som är i kontrakt och är i andra lag, så det är inte jättelätt att få exakt den spelare man vill ha direkt, säger flusha och fortsätter:

— Vi har haft ett par alternativ som vi har kollat på och pratat med och som det ser ut just nu har vi en spelare klar till början av nästa säsong. Det ska bli jävligt kul och spännande att få lära känna den spelaren och se han växa.

Se hela intervjun med flusha i spelaren ovan.

Artikelbild: Pressbild/Eyeballers och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..