×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Eyeballers värvar nya coacher: "Fortsätter att utvecklas"

1
Det svenska topplaget stärker organisationen med två nya rekryter.
Eyeballers stärker sin ledarstab med en ny huvudcoach och en ny performance coach i form av Kevin "kevve" Bohlin och Oskar Hemby. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande idag.

"Kevve kommer att arbeta med att förbättra laget på servern medan Hemby kommer att arbeta med spelarna utanför servern. Vi är glada över att välkomna dem ombord och fortsätta att förbättra strukturen runt teamet för att se till att vi i Eyeballers fortsätter att utvecklas hela tiden, säger Eyeballers spelande vd Jesper "JW" Wecksell i ett uttalande till Eyeballers hemsida.

27-årige Kevve har en bakgrund som spelare i bland annat Fnatics akademilag Fnatic Rising. Senast kommer han från en sejour i Godsent som han coachde under hösten 2023 och den första delen av årets vårsäsong. Under sin tid i Godsent ledde han bland annat laget till ett silver i Svenska Cupen 2023.

Även Oskar Hemby har ett förflutet i Godsent som performance coach där han var under åren 2018—2023.

Artikelbild: Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..