×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Här missar Neymar ett AWP-skott — skyller på bugg: "CS är trasigt"

1
Var det en bugg eller missade Neymar bara skottet?
Den brasilianska fotbollsstjärnan Neymar Jr har ett väldokumenterat CS-intresse. Förutom att vara en profilerad Furia Esports-supporter spelar den före detta Barcelona- och PSG-spelaren regelbundet CS med sina vänner.

När Neymar häromdagen ägnade sig åt sin favorithobby ilsknade han dock till efter att ha missat ett AWP-skott på Inferno. Enligt Neymar borde skottet ha träffat och efter matchen valde han att använda sin enorma plattform på Instagram för att påkalla CS-utvecklarnas uppmärksamhet.

— CS är trasigt, titta på det här... Det är inte en chans, säger Neymar i klippet som han delat för sina 220 miljoner följare på Instagram.

Att det verkligen rör sig om en bugg råder det dock delade meningar om. Efter att CS-profilen Ozzny delat klippet på X var det flera spelare som påtalade att Neymar nog faktiskt bara missade skottet.

Se Neymars miss/påstådda bugg

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Neymar/Instagram
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..