×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Transferrykte: Två spelare hänger löst i G2 Esports

1
Storlaget kan göra stora förändringar inför nästa säsong.
Både Rasmus "HooXi" Nielsen och Nemanja "nexa" Isaković hänger löst i G2 Esports. Det menar iallafall den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov.

I ett inlägg på Telegram skriver OverDrive att det redan är mer eller mindre klart att den guatemalanska spelaren Mario "malbsMd" Samayoa kommer att ersätta nexa i femman men att också lagets danska in-game leader kan få göra plats då han inte presterat på tillräckligt hög nivå.

Overdrives inlägg kommer kort efter att CS-sajten HLTV under veckan publicerat uppgifter om att G2 inlett förhandlingar med den nordamerikanska organisationen M80 rörande malbsMd. Några uppgifter om vem som skulle kunna vara en tilltänkt ersättare till HooXi finns i skrivande stund inte och även om OverDrive ibland träffat rätt i sina förutsägelser bör ryssens uppgifter tas med en nypa salt.

G2 har i veckan deltagit i Blast Premier Spring Final men slogs ut ur tävlingen på torsdagskvällen efter att laget, som tvingades spela delvis utan stjärnan Ilya "m0NESY" Osipov, förlorat två raka matcher. Härnäst väntar semester för G2-spelarna innan höstsäsongen drar igång igen i mitten av juli.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..