×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis-chefen förklarar kritiserade intervjuvalet: "Anmälde sig själv"

1
Det fanns ingen baktanke med valet av intervjuperson, menar Astralis sportchef.
När Astralis fiasko i Major-kvalet fullbordades var det lagets yngsta spelare Victor "Staehr" Staehr som klev fram för att genomföra intervjun efter matchen. Det valet kritiserades starkt av bland annat Mohan "launders" Govindasamy som menade att någon av de mer erfarna spelarna som Nicolai "dev1ce" Reedtz eller Benjamin "blameF" Bremer borde tagit intervjun.

Nu förklarar Astralis sportchef Kasper Straube varför det blev just Staehr som intervjuades. I en skriftlig intervju med den danska nyhetssajten Dust2.dk berättar Straube att det inte var något som var planerat utan skedde spontant.

"Staehr anmälde sig själv när laget tillfrågades. Så det måste vara svaret på varför det var han som stod där", skriver Straube och fortsätter:

"Det händer mycket direkt efter en sådan här match, det kan vara lite kaosartat, och Staehr har fått mycket cred internt i laget för att han reagerade snabbt och ställde upp när vi blev tillfrågade".

Att ingen av de mer rutinerade spelarna valde att kliva fram menar Straube inte är ett tecken på att stjärnspelarna inte vill ta ansvar — tvärtom vittnar det om att lagdynamiken är så stark när den yngsta känner sig bekväm nog att genomföra en sådan tuff intervju.

"För mig är det en indikation på en stark gruppdynamik när även de yngsta frivilligt tar intervjuer direkt efter ett extremt tungt nederlag", skriver Straube.

Efter den missade Majorn har Astralis valt att möblera om i sin femma. Alexander "br0" Bro har värvats som ersättare för blameF och dev1ce kommer framöver att agera in-game leader i laget.

Nästa gång vi får se Astralis på servern är efter Majorn då laget spelar i IEM Chengdu.

Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..