×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

dev1ce ångrar kritiserade intervjun: "Jag borde ha tagit den"

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz håller med om att han borde tagit intervjun.
När Astralis förlorade mot 9 Pandas, och därmed missade Köpenhamns Major, var det lagets yngsta spelare Victor "Staehr" Staehr som fick ta hand om efter matchen-intervjun. Detta kritiserades på sociala medier efteråt och flera personer menade på att någon av lagets mer rutinerade spelare borde tagit på sig ansvaret.

Tidigare i veckan gästade Nicolai "dev1ce" Reedtz podcasten HLTV Confirmed och delade med sig av sina tankar kring den kritiserade intervjun. När programledaren Chad "SPUNJ" Burchill påpekar att antingen Benjamin "blameF" Bremer eller dev1ce själv skulle stå för intervjun håller dansken med.

— Det är så jag ser det också. Jag menar, att med det ansvar du tar på dig själv som ledare måste du vara tillgänglig för den sortens saker. Jag är besviken på att jag inte gjorde det, säger han och avslutar:

— Det enda jag kan säga nu när jag är ledaren kommer jag att göra de sakerna och nu i efterhand tycker jag att jag borde ha gjort det.

Sedan dess har den danska organisationen valt att bänka Benjamin "blameF" Bremer samtidigt som de värvade in den 21-årige dansken Alexander "br0" Bro. Nicolai "dev1ce" Reedtz är numera lagets in game-leader och kapten.

Se klippet från HLTV Confirmed i spelaren nedan:

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..