×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

FalleNs uppmaning till landsmännen: "Lär er engelska!"

1
Gabriel "FalleN" Toledo tror att framtidens topplag kommer att bestå av internationella femmor.
Furia Esports vd André Akkari skapade en hel del rubriker i Brasilien när han under en intervju med CS-profilen Alexandre "gAuLeS" Borba uttalade att brasilianska organisationer som består enbart av inhemsk personal och spelare "aldrig kommer att vinna någonting igen". Nu försvarar den brasilianska CS-legendaren Gabriel "FalleN" Toledo vd:ns uttalanden.

I en intervju med nyhetssajten Pley.gg säger FalleN att han tror att framtidens topplag alla kommer att bestå av spelare från olika nationaliteter.

— Om man tittar på de 15 bästa lagen i världen just nu så är det många internationella lag. De har en mycket större pool av spelare och tränare som de kan välja jämfört med de lag som bara kan välja bland de som kan portugisiska.

— Om du tittar på de bästa fotbollslagen som Manchester City och Real Madrid så väljer de bara ut de bästa spelarna från hela världen för att få bästa möjliga spelare på varje position, säger FalleN.

Att scenen rör sig mot fler internationella lag innebär att unga brasilianska spelare borde fokusera på att lära sig bra engelska så att de får fler möjligheter i sina karriärer, menar FalleN.

— Alla brasilianska spelare måste fortsätta gå i skolan och de måste se till att lära sig ytterligare ett språk. Om en brasiliansk spelare kan prata engelska öppnar det på en internationell marknad, säger FalleN i intervjun och fortsätter:

— Det kommer att finnas så många större möjligheter för dig och om du kan bo utanför Brasilien kan du tjäna pengar i andra valutor och bokstavligen förändra din familjs liv bara genom att spela ett spel. Så ja, det det är ett råd till alla brasilianska spelare att fokusera på sina studier i engelska.

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..