×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Transferrykte: Furia vill värva brasiliansk CS-stjärna — nobbas än så länge

2
Förhandlingarna har för tillfället strandat i Brasilien.
Det brasilianska topplaget Furia Esports har fortfarande inte hittat en ersättare till Andrei "arT" Piovezan som lämnade laget i början av maj. Nu rapporterar den brasilianska nyhetssajten Game Arena att storlaget är intresserade av att värva från den inhemska rivalen Imperial Esports.

Det är Imperial-spelaren Joao "felps" Vasconcellos som ska vara av intresse för Furia och enligt Game Arena har organisationen inlett förhandlingar med Imperial rörande en övergång. Förhandlingarna ska dock ha strandat då Imperial valt att fokusera enbart på förberedelserna inför lagets sista framträdanden under säsongen.

felps, som tidigare bland annat representerat den svenskägda organisationen Godsent, har under våren varit en framträdande spelare för Imperial. 27-åringen har bland annat varit en bidragande orsak till att Imperial lyckades kvala till Majorn i Köpenhamn samt komma tvåa i Global Esports Tour Rio de Janeiro.

Furia och Imperial har redan en historia av att förhandla fram lyckade övergångar. Förra sommaren värvade Furia både Gabriel "FalleN" Toledo och Marcelo "chelo" Cespedes från Imperial.

Om övergången blir av ställer Furia upp med följande lag i höst:
Yuri "yuurih" Santos
Kaike "kscerato" Cerato
Gabriel "FalleN" Toledo
Marcelo "chelo" Cespedes
Joao "felps" Vasconcellos

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Pressbild/Furia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..