×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Brittiska CS-stjärnan bygger nytt lag åt organisation — letar nya spelare

1
Den före detta BIG- och Fnatic-spelaren har siktet inställt på höstens Major.
Den brittiska CS-stjärnan Owen "smooya" Butterfield scoutar just nu spelare för en ny satsning på ett CS-lag. Det skriver smooya själv i ett inlägg på X.

I inlägget skriver smooya att han arbetar på uppdrag av en icke-namngiven organisation och att projektet har som målsättning att kvala till höstens Major i Shanghai.

"Håller på att bygga ett projekt för en organisation. Alla free agents, bänkade spelare och spelare med kontrakt som snart upphör som är intresserade av att kvalificera sig till nästa
Major, hör av er i DM", skriver smooya och förtydligar att han i första hand är på jakt efter en analytiker, en star rifler och en in-game leader.


24-årige smooya har en bakgrund som spelare i topplag som BIG och Fnatic. Efter att smooya lämnade Fnatic våren 2022 har han bland annat spelat för The Witchers, men sedan det laget disbandade i början av året har han stått utan ett lag.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..