×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Delad tredjeplats för hampus och nawwk i RES European Series

1
Den svenska duon tar ännu en topplacering i en onlinetävling.
Bleed Esports, med svenskarna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i laget, slutar på en delad tredjeplats i onlinetävlingen RES European Series 5. Under måndagen förlorade laget sin semifinalsmatch mot Nemiga Gaming med 1-2 i kartor och har därmed spelat färdigt i tävlingen.

Topplaceringen är lagets tredje raka på kort tid. I den förra säsongen av RES European Series, som slutade för bara ett par veckor sedan, kom laget också på en delad tredjeplats och förra veckan spelade laget till sig ett silver i den mongoliska LAN-tävlingen MESA Nomadic Masters.

I och med resultatet spelar Bleed in 12 500 dollar (~130 000 kronor) i prispengar. Laget tar dessutom viktiga poäng i RES-rankingen där laget är näst högst rankat av alla lag. Om Bleed är bland de fyra högst rankade lagen i slutet av säsongen bjuds laget in till LAN-tävlingen RES Regional Champions där 250 000 dollar (~2,6 miljoner kronor) står på spel i oktober.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Pressbild/PGL
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..