×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Bleed går vidare i RES - Eyeballers utslagna

1
Eyeballers fallerar i kvartsfinalen, medan Bleed vinner och går vidare till semifinalen.
Svenskarna i online-tävlingen RES Regional Series 5 imponerar igen när Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonassons lag Bleed tar sig vidare till semifinalerna. Eyeballers förlorar dock i kvartsfinalen och är utslagna ur tävlingen.

Bleed ställdes mot Mouz NXT, juniorlaget till världens nuvarande högst rankade lag Mouz. Anubis valdes av Bleed, och trots en knapp ledning på 7-5 vid halvtidspausen förlorade de matchen 14-16 i övertid. På nästa karta dominerade stjärn-AWPern nawwk med hela 25 frallor och Bleed tog hem en stark 13-9 seger.

Ancient blev den tredje och avgörande kartan där det vid halvlek stod lika mellan lagen, 6-6. På T-sidan visade dock Bleed ett knivskarpt spel och deras in-game leader hampus bidrog till en imponerande 13-7 vinst genom att plocka 23 kills - betydligt fler än någon annan på servern. Över alla tre kartor var det den svenska duon nawwk och hampus som överlägset presterade bäst.

För Eyeballers gick det tyngre. Vid halvtidspausen på första kartan stod det 5-7 i förmån till ryska laget Cybershoke. Trots att Eyeballers därefter förlorade pistolrundan lyckades de vinna 4 av de kommande 7 rundorna och kom så nära som 9-10. Cybershoke drog därefter iväg med tre raka rundvinster och matchen slutade med en 9-13-förlust för Eyeballers.

Den andra kartan, Anubis, gick inte bättre för Eyeballers. Vid halvtidspausen stod det 8-4 i förmån till det ryska laget, och trots många jämna rundor och bra försök från Eyeballers kunde de initiera en comeback. Cybershoke tog därmed hem kartan 13-4.

I och med dagens vinst har Bleed tagit sig vidare till morgondagens semifinal i RES Regional Series 5. Bleed möter då Nemiga Gaming, men vilken tid matchen spelas är ännu okänt. Eyeballers är däremot utslagna ur turneringen och förväntas nu påbörja sökandet efter en permanent femte spelare.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..