×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mongoliet

Här ber den mongoliska CS-stjärnan fansen att sluta fuska: "Vill vinna rättvist"

1
Svenskarnas lag klagade på publikens beteende.
Under söndagen vann det mongoliska topplaget The MongolZ LAN-tävlingen MESA Nomadic Masters. Men det är inte lagets finalseger över den svenska duon Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser som fått mest uppmärksamhet efter finalen.

Istället är det Mongolz-spelaren Garidmagnai "bLitz" Byambasurens tal till hemmafansen under finalen som fått ordentlig spridning på sociala medier. Under finalen klagade nämligen Bleed-spelarna på att publiken försökt fuska genom att skrika instruktioner åt hemmalaget — något som föranledde att bLitz helt enkelt fick be publiken att sluta med fuskandet.

— Även om vi inte kan höra er till 100 %, kan vi fortfarande höra er till viss del. Det är därför till exempel rop som "bakom dig!" och sånt får tävlingen att verka orättvis, sade bLitz enligt en översättning av Reddit-användaren temukkun och fortsatte:

— Vi vill vinna rättvist. Så snälla håll tillbaka så mycket som möjligt. I övrigt går evenemanget fantastiskt så vi vill att ni tar hand om varandra i den här frågan och snälla, skrik inte ut information.

Se bLitzs tal:

Finalen slutade till slut 3-1 till Mongolz som därmed spelade hem 50 000 dollar (~525 000 kronor) i prispengar. Bleed fick nöja sig med hälften för sin andraplats.

Artikelbild: MESA/Twitch och Pressbild/MESA
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..