×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Irriterande CS2-buggen verkar vara löst: "Noll krascher"

1
Buggen som kraschade spelet i flera tävlingsmatcher verkar nu vara löst.
Inom loppet av bara några veckor drabbades tävlingsarrangörer av en bugg som gjorde att Counter-Strike 2 plötsligt kraschade. Först drabbades Ali "Jame" Djami vars dator kraschade i Majorns Elimination Stage och några veckor senare var det Nicolai "dev1ce" Reedtzs dator som kraschade i semifinalen av IEM Chengdu.

Nu uppger turneringsarrangören ESL att speltillverkaren Valve verkar ha lyckats lösa buggen. Förra veckans miljontävling IEM Dallas spelades på den senaste CS2-uppdateringen delvis på grund av att man ville undvika krascher.

I ett inlägg på X skriver ESL-chefen Marc Winther att man under IEM Dallas klarat sig helt utan krascher och att ESL själva varit delaktiga i att hjälpa Valve fixa buggen.

"Med #IEM Dallas nu avslutat kan jag bekräfta att vi upplevde noll av den ökända "NVIDIA-kraschen" under denna turnering", skriver Winther och fortsätter:

"Vi har haft pågående samtal med både Valve och Nvidia för att komma till botten med detta, med en hel del tester vid sidan av under ESL Pro League. Glad att se att problemet har lösts med den senaste patchen och det som har plågat Counter-Strike-communityt i många månader har kommit till ett slut".


Artikelbild: Marc Winther/X och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..