×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Hyra skins? Så fungerar nya funktionen i Counter-Strike 2

1
Har du hyrt Kilowatt-kollektionen ännu?
När Valve under torsdagen släppte CS-uppdateringen "Fire Sale" presenterades en ny funktion till spelet — möjligheten att hyra skins. Men hur fungerar den nya funktionen?

Det visar den franska CS-profilen HOUNGOUNGAGNE upp i ett inlägg. Just nu är det endast möjligt att hyra skins från Kilowatt-lådan.

När spelare väljer att öppna en Kilowatt-låda finns nu två alternativ att välja mellan — att behålla ett slumpmässigt skin och att hyra hela kollektionen (förutom kniven) i en vecka. Båda alternativen kostar lika mycket.

"Du kan antingen öppna lådan eller öppna för att hyra för samma pris: 2,35 euro. Om du hyr kommer lådan att betraktas som öppen och kommer att förstöras. Efter en vecka kommer skinsen att upphöra, vilket ger dig inget annat än minnen av dina skins", skriver HOUNGOUNGAGNE.


Valve förklarar också att hyrda skins kan inte bytas eller säljas. Det är inte heller möjligt att ändra de hyrda skinsen på något vis, till exempel att applicera klistermärken eller name tags. StatTrak-funktionen är inte heller tillgänglig på hyrda skins.

Artikelbild: HOUNGOUNGAGNE/X
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..