×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Devilwalks lag splittras: "Det här laget var speciellt för mig"

1
Jonatan "Devilwalk" Lundberg är öppen för nya utmaningar.
På fredagen valde den brittiska organisationen Guild Esports och deras CS-lag Guild Eagles att gå skilda vägar. Strax efter beslutet stod det även klart att det kosovanska laget splittras.

Jonatan "Devilwalk" Lundberg har varit lagets coach sedan januari förra året. I ett känslosamt inlägg beskriver han sin relation till laget och att beslutet i slutändan kanske är det bästa.

"Det är en sorglig dag idag, inte bara för att jag nu är en fri agent utan för att det här laget var speciellt för mig. Det här var en ny utmaning som jag ville ta mig an, att coacha ett lag som inte pratade engelska i spelet utan ett lag som jag såg enorm potential i. Dessa spelare blev mina bröder, mina nära vänner och de betyder mycket för mig", skriver Devilwalk och fortsätter:

"Jag kom in i laget för att få ut det bästa av dem, få en annan stil och inställning till sättet de spelade. Vi arbetade med att bygga relationen in och ut från servern, lita på varandra... Det är en besvikelse för mig att vi inte kunde göra den sista majoren, jag är besviken över att vi inte kunde få det här att fungera, men ibland är det bästa sättet att gå skilda vägar".

Detta innebär att den svenska 33-åringen nu står utan lag. Han skriver även i inlägget att han är mer motiverad än någonsin att nå framgångar och är öppen för nya utmaningar.

Det kosovanska laget startade deras resa tillsammans 2021 i Team BLINK innan resan fortsatte i Bad News Eagles. Där stod laget för flera fina prestationer och spelade bland annat i tre stycken Majors. I november förra året plockades laget upp av Guild Esports och bildade därmed Guild Eagles.

Tidigare Guild Eagles:
Genc "gxx" Kolgeci
Flatron "juanflatroo" Halimi
Rigon "rigoN" Gashi
Sener "SENER1" Mahmuti
Dionis "sinnopsyy" Budeci
Jonatan "Devilwalk" Lundberg (coach)


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..