×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kvalsuccé för Guild Eagles efter minicomeback av Devilwalk

2
Jonatan "Devilwalk" Lundberg vann när han var tillbaka på servern.
De senaste dagarna har det första öppna europeiska kvalet till IEM Chengdu spelats. På torsdagskvällen stod det klart att den svenske coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg och hans Guild Eagles är klara för det stängda kvalet — detta efter att Devilwalk agerat inhoppare i de två första matcherna.

Inför tredjerundan meddelade laget att Genc "gxx" Kolgeci inte kunde delta på grund av medicinska orsaker vilket ledde till att Devilwalk fick göra comeback på servern. Matchen slutade med en 13—11-vinst mot Capcarap där svensken lyckades skrapa ihop 17 kills.

I nästa omgång ställdes Guild Eagles mot Into The Breach på Anubis där svenskens lag visade sig vara det starkare. Matchen slutade 13—10 och Devilwalk hamnade på 13 kills.

Inför den avgörande kvalmatchen mot Sprout fick 32-åringen dock återgå till coachandet då gxx var tillbaka. Laget vann matchen med 2—0 i kartor efter 13—11 på Anubis och 13—6 på Inferno.


Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..