×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Danska NIP-chefen lämnar efter 4 år

3
Jonas "calc" Gundersen är inte längre en del av Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas och det danska före detta CS-proffset Jonas "calc" Gundersen går skilda vägar. Det meddelar Gundersen genom ett inlägg på Linkedin idag.

Gundersen anslöt till NIP i början av 2020 då han fick rollen som COO (chief operating officer). Under sina år i NIP-ledningen har dansken fått mycket uppmärksamhet då han ofta varit den som uttalat sig i samband med de många ändringarna i NIP:s laguppställningar.

En stor fråga som Gundersen fått hantera är NIP:s beslut att överge sin tidigare strategi att satsa på ett helsvenskt CS-lag och istället mönstra en internationell femma. År 2022 uppmärksammades han efter att han i en intervju med Expressen sagt att Sverige saknar talang nog för att kunna vinna en Major.

I september förra året återvände NIP-veteranen Björn "THREAT" Pers till organisationen i en roll som general manager för CS-divisionen och i samband med detta fick Gundersen mindre ansvar för NIP:s CS-lag.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..