×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefens svar på hampus besked: "Kommer ta oss tid att bedöma"

1
Ninjas In Pyjamas har ännu inte bestämt om man kommer att ta tillbaka Hampus "hampus" Poser.
Under torsdagskvällen rapporterade CS-sajten HLTV att den svenska Ninjas in Pyjamas-stjärnan Hampus "hampus" Poser är redo att göra comeback på servern. Det är dock inte alldeles självklart att comebacken kommer att ske i NIP-tröjan.

I en kommentar till HLTV avslöjar nämligen den danska NIP-chefen Jonas "calc" Gundersen att det ännu inte fattats några beslut om hur lagets femma ska se ut inför nästa säsong.

— Jag är väldigt glad över att se hampus tillbaka efter att ha tagit lite tid för sig själv. Esport blir mer intensivt med åren och jag har den största respekten för människor som tar sig tid att omkalibrera sig till den miljön, säger calc till HLTV.

— Att ha honom tillbaka sätter oss uppenbarligen i en position med en djup pool av spelare tillgängliga både på och utanför bänken, så vi kommer att ta oss tid att bedöma vår långsiktiga vision ordentligt under uppehållet, och se till att vi sätter oss i bästa möjliga position för att göra bra resultat i CS2, fortsätter han.

Sedan hampus placerades på bänken i januari har NIP spelat med Kristian "k0nfig" Wienecke som ersättare för svensken. k0nfig har tidigare avslöjat att han skrivit långtidskontrakt vilket innebär att NIP nu har sex spelare kontrakterade till sitt huvudlag.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..