×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Transferrykte: joel på väg bort från TSM

1
Den svenska spelaren kan få flytta på sig för att göra plats för danskar.
Den amerikanska organisationen TSM kan vara på väg att göra sig av med sin svenska spelare Joel "joel" Holmlund. Det rapporterar nyhetssajten Sheep Esports.

Enligt sajten är joel inte en del av TSM:s framtida planer då organisationen framöver kommer att satsa på en heldansk femma. Organisationen uppges redan ha nått en muntlig överenskommelse med de två danska spelarna Frederik "acoR" Gyldstrand och Alexander "Altekz" Givskov. Om uppgifterna stämmer utgörs TSM:s femma just nu av joel och fyra danska spelare.

Även om Sheep Esports inte explicit skriver att joel är på väg att lämna organisationen skriver man att TSM vill värva en femte dansk. Denna femte spelare skulle i sådana fall skulle ersätta joel i femman.

joel anslöt till TSM i början av januari på ett provspelskontrakt efter att han varit avstängd från professionellt spel under hösten 2023. Avstängningen delades ut av Esportens Integretitetskommission (ESIC) efter att organet utrett joel för att ha bettat på sina egna matcher.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Pressbild/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..