×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är Sveriges första landslagsfemma i Counter-Strike 2

1
Det svenska landslaget spelar träningsmatcher under lördagen.
Förra veckan spelade det svenska damlandslaget i Counter-Strike sina första träningsmatcher för året. Nu är det dags för förbundets andra landslag att göra debut för året.

Under fredagskvällen meddelade Svenska E-sportförbundet (SESF) att det svenska landslaget i helgen kommer att spela tre träningsmatcher. I samband med detta meddelade förbundet också vilka fem spelare som får äran att representera Sverige i de första landskamperna i Counter-Strike 2.

Landslaget består av spelare som alla har bakgrund inom professionellt spel i bland annat de svenska topplagen Eyeballers och Godsent, men för tillfället står utan proffskontrakt.

Casper "SHiNE" Wennerberg leder laget tillsammans med Sean "eraa" Casido Knutsson på AWP-rollen. Som riflers tar Jonatan "bobeksde" Persson, Olle "spooke" Grundström och Hugo "chawzyyy" Gunther plats i femman.

Den första träningsmatchen på lördagen är klockan 11:00 då Sverige möter Moldavien. Matchen sänds på SEFS:s Twitch-kanal.

Det svenska landslaget är:
Casper "SHiNE" Wennerberg
Sean "eraa" Casido Knutsson
Olle "spooke" Grundström
Jonatan "bobeksde" Persson
Hugo "chawzyyy" Gunther


Artikelbild: Daniel Sandström och Stephanie Lindgren
Videokälla: IESF/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..