×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Nytt slutspel för Brollan — obesegrad i Belgrad

1
Ludvig "Brollan" Brolin har säkrat en ny topplacering.
I söndags vann Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz vårens upplaga av ESL Pro League. Nu har laget säkrat ännu en slutspelsplats.

Mouz besegrade nämligen Virtus.pro i Betboom Dacha Belgrad-gruppspelet och är därmed klara för slutspel i tävlingen. Segern är lagets andra raka i gruppen då Mouz i tisdags också besegrade Betboom i gruppspelets öppningsmatch.

Matchen mot VP slutade 2-1 efter en jämn och två mindre jämna kartor. Öppningskartan Dust2 blev en ensidig historia i Mouzs favör (13-4) medan övertid krävdes innan VP kunde kvittera på Vertigo.

Avgörandet på Mirage blev sedan en total överkörning. Mouz förlorade inte en enda karta på CT-sidan och behövde sedan inte många rundor för att stänga kartan på T-sidan. Slutresultatet skrevs 13-2 till Mouz.

Nästa match för Brollan i tävlingen är på lördag då Mouz kliver in i slutspelet i semifinal. Vilket lag som Mouz får möta då avgörs först på fredagen.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..