×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Lagkamraten hyllar Brollan: "Bidrar med mycket"

1
Svensken spelar en viktig roll i lagets framgångar.
Mouz går som tåget i IEM Chengdu och säkrade under onsdagen en plats i tävlingens semifinal efter att ha gått obesegrade genom gruppspelet. Efter matchen intervjuades lagets polska in-game leader Kamil "siuhy" Szkaradek av CS-sajten HLTV och pratade då om sin svenska lagkamrat Ludvig "Brollan" Brolin.

På frågan om Brollan behöver stärka sitt självförtroende för att kunna leverera på samma nivå som under Majorn i Köpenhamn svarar siuhy att han tycker att svensken bidrar på samma höga nivå, även om det inte gett samma avtryck i statistiken.

— Från utsidan kanske det sett ut som att han haft en trög start, men från insidan gör han ett riktigt bra jobb för oss. Vi känner inte att han underpresterar eller något sådant, säger siuhy till HLTV och fortsätter:

— Han kommunicerar, kommer med många bra idéer och bidrar med mycket. Jag skulle inte ens säga att han behöver stärka sitt självförtroende. Han behöver bara fortsätta göra det han gör.

Mouz och Brollan spelar semifinal i tävlingen på lördag morgon och ställs då mot antingen Virtus.pro eller G2 Esports. Semifinalen är schemalagd att spelas klockan 09:00.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..