×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Faze-stjärnan utsedd till MVP i IEM Chengdu

1
Den lettiska AWP-stjärnan utsågs till tävlingens bästa spelare.
Efter att Faze Clan under söndagen besegrat Ludvig "Brollan" Brolins lag Mouz i finalen av miljontävlingen IEM Chengdu utsågs lagets lettiska stjärna Helvijs "broky" Saukants till tävlingens bästa spelare av både tävlingsarrangören ESL och CS-sajten HLTV.

23-åringen var den Faze Clan-spelare som noterades för högst genomsnittlig HLTV-rating under tävlingen med 1.23 i snitt på sina 15 spelade kartor. Bara fyra andra spelare, varav samtliga spelade färre kartor än broky, noterades för en högre genomsnittlig rating under tävlingen med Martin "stavn" Lund i toppen med 1.37 över 8 kartor.

För broky är det den tredje gången i karriären som han belönats med en MVP-medalj av HLTV. De två tidigare gångerna var under 2022 då han utsågs till turneringens bästa spelare i Blast Premier Fall Final och IEM Katowice.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Enos Ku/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..