×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Tvillingbröderna förvirrade smooya: "Hur fan byter han rum så snabbt?"

1
Owen "smooya" Butterfield visste inte att Adam "adamb" Ångström och Tim "susp" Ångström är tvillingar.
I det senaste avsnittet av HLTV Confirmed gästade den brittiska CS-profilen Owen "smooya" Butterfield. Ett av ämnena som diskuterades var Metizport och deras insats i Blast Premier Showdown.

När Chad "SPUNJ" Burchill tog upp svenskarnas fina spel i turneringen riktade smooya snabbt fokuset till Adam "adamb" Ångström och Tim "susp" Ångström. Han trodde nämligen att tvillingbröderna var samma person.

"Adamb och susp, hur fan är de 19 år gamla. Med helarmstatueringar, solbränna och ser ut som maffiabossar. Jag visste inte ens att de var tvillingar. När de syntes på kameran tänkte jag, hur fan byter han rum så snabbt", säger smooya i videon.

Utöver snacket om adamb och susp hyllar de även lagets prestation i turneringen. Hela avsnittet hittar du här och diskussionen kring Metizport börjar vid 32:55.


Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..