×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Metizport utslagna ur CCT — förlorade jämn semifinal

1
Det tog stopp i semifinalen för Metizport.
På lördagen hade Metizport chans att säkra en plats i finalen av CCT European Series 1. Då visade sig det ryska laget AMKAL vara snäppet starkare.

Metizport
adamb, Jackinho, nilo, susp, ztr

Ryssland AMKAL
Forester, ICY, Krad, Sdaim, TRAVIS

Semifinalen startade på svenskarnas kartval Mirage och den kunde inte sluta jämnare. Trots ett fint spel från lagets AWP-spelare Jack "Jackinho" Ström Mattsson förlorade Metizport med 11—13. Jackinho avslutade kartan med 26 kills och en imponerande ADR på 115.

När det sedan var dags för Overpass fortsatte lagen att bjuda på en jämn tillställning. Metizport var i ledning med 11—8 men lyckades inte att stänga kartan utan förlorade i stället med 11—13.

Metizport slutar på en delad tredje plats i turneringen och säkrar även 5 000 dollar i prispengar. Senare på lördagen avgörs det vilka AMKAL ställs mot i finalen när 9 Pandas ger sig an BetBoom i den andra semifinalen.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..